Computers & Laptops

Computers & Laptops

Bent u op zoek naar een nieuwe, snelle computer, laptop of tablet die voldoet aan de laatste eisen, maar uiteraard ook aan uw wensen en behoeften?
Dan bent u bij Compusell aan het juiste adres.
Door de jarenlange ervaring van Compusell en het personeel met veel kennis en ervaring, kunnen wij u van een goed advies voorzien als het gaat om een PC, laptop en/of tablet bij u thuis of op kantoor.

In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een geschikt systeem voor diverse doeleinden, welke aansluiten op uw wensen en behoeften.

We hebben systemen voor beginners en voor gevorderden, zodat wij u altijd een geschikt product kunnen aanbieden. Belangrijk en bepalend bij de keuze van een systeem is de CPU of processor, het geheugen en niet te onderschatten; een goede videokaart.

Hierin kunnen wij u, kijkend naar uw wensen, eisen en doeleinden, natuurlijk in adviseren.

Merken

Wij kunnen u bijna alle gerenommeerde computermerken aanbieden, zoals Acer, Apple, Asus, HP, ASUS, Samsung, Lenovo etc.

Ook hebben wij diverse zelfbouw systemen staan, deze kunnen wij op maat voor u samenstellen.
Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Zelfbouw systemen

Naast alle voordelige computers van de bekende merken vindt u bij Compusell ook een verscheidenheid aan hoogwaardige zelfbouw systemen. Deze zelfbouw systemen zijn voorzien van de beste componenten, welke optimaal op elkaar en op u zijn afgestemd.

Naast de standaard zelfbouw systemen is het bij Compusell ook mogelijk om een eigen systeem samen te stellen. U kiest de gewenste behuizing en componenten en wij maken uw eigen zelfbouw systeem klaar.

 
×

Goedendag!

Toch liever bellen? 0315-640203!

× Vragen? Whatsapp ons!