Over ons

Wie zijn wij & wat doen wij?

Historie

In 1994 werd als eerste in de regio, onder de naam Compusell aan huis een eigen bedrijf in computers begonnen. De voornaamste klanten waren toen hobbyisten die hun Commodore of Amiga verruilden voor de eerste PC´s. De PC begon in die tijd steeds meer door te breken bij kantoor, bedrijf, school en uiteindelijk ook thuis. Compusell groeide mee, verhuisde naar de oude huishoudschool aan de Dierenriem, en groeide door.

In mei 2003 vond de officiële opening plaats van een groot, nieuw pand aan de FB Deurvorststraat in het hart van het Ulftse centrum. Deze locatie biedt ruime mogelijkheden voor zowel klanten als personeel, een grote technische dienst, veel ruimte voor showmogelijkheden en een veel grotere opslagcapaciteit voor goederen. Ook beschikken wij over een eigen parkeerplaats.

Heden

Computers zijn inmiddels zo algemeen geworden dat elk bedrijf en vrijwel elk huishouden er wel minstens één heeft. Maar ondanks het feit dat de computer gemeengoed is geworden, is het nog steeds niet een aanschaf die je zomaar doet. PC betekent ´personal computer´, wat aardig de verhouding van de gebruiker met het apparaat weergeeft. De ideale computer is afgestemd op de persoonlijke wensen en eisen van de gebruiker. Wij maken er een punt van voor de klant een computer op maat te maken. Niet alleen aan particulieren levert Compusell systemen en onderdelen, ook bedrijven zijn een belangrijke doelgroep voor ons.

Het Midden-Kleinbedrijf kan ook met vertrouwen steunen op het advies dat wij uitbrengen. De aanpak van Compusell blijkt aan te slaan. De aanhoudende groei van de zaak betekende dat de ruimte aan de Dierenriem die wij in 1998 in gebruik namen, al snel weer te klein was. Met name het presenteren van apparatuur en toebehoren kwam niet goed uit de verf. Toen het pand aan de Deurvorststraat van IJzerhandel Ratering vrij kwam, zagen we direct de mogelijkheden die het bood. Niet alleen was de ruimte ruimschoots voldoende, ook de presentatiemogelijkheden en technische dienst zou meer ruimte kunnen krijgen. Na een intensieve verbouwing is Compusell begin mei 2003 verhuisd naar de nieuwe zaak.

Advies op maat

Compusell legt zich vooral toe op de verkoop en reparatie van computers aan particulieren, scholen en bedrijven. Het aantal PC´s is niet van belang, wél het feit dat het is afgestemd op de wensen van de klant. Verreweg de meeste computers worden zelf geassembleerd aan de hand van die wensen. Wie aan een eenvoudige computer genoeg heeft krijgt daarom geen topmodel met alles er op en eraan aangeboden. Een goed advies aan de klant geven betekent voor ons goed luisteren naar wat de klant wil en dit vertalen naar de technische en financiële meest gunstige oplossing. Dit houdt niet automatisch in dat de duurste PC de beste is voor sommige klanten.

Naast computers verkopen we alles op het gebied van randapparatuur: printers, scanners, digitale foto- en videocamera´s, webcams, geheugenuitbreidingen, etc.; en natuurlijk ook allerlei accessoires zoals printerinkt, papier, CD´s, DVD´s , kabels, etc. Compusell probeert elke klant te kunnen bedienen, niet iedereen wil bijvoorbeeld altijd maar originele inkt, daarom heeft Compusell naast de originele inktpatronen van de meeste cartridges ook een alternatief merk (Inksave), waar we erg goede ervaring mee hebben en tenslotte ook navulsetjes zodat de klant nog voordeliger uit kan zijn. Ook kunnen wij tweedehands PC´s inkopen, naar aanleiding van de wensen van een klant. Zo kunnen we altijd onze klanten perfect op maat bedienen.

Advies en nazorg

Alleen het verkopen van een computer is geen kunst, dat kan iedereen. Maar het repareren van een kapotte computer, dat is een ander verhaal. Compusell doet dat, ook als die kapotte computer niet van ons afkomstig is. Met een sterke eigen technische dienst is het repareren van computers voor Compusell net zo belangrijk als het verkopen van nieuwe. Overigens verzorgt de technische dienst niet alleen reparaties maar kunnen we ook ´upgrades´ van bestaande apparatuur uitvoeren. Tenslotte verzorgen wij ook de installatie en begeleiding van grote of kleine netwerken. Indien nodig komt de technische dienst aan huis. Alle gangbare en minder gangbare producten hebben we op voorraad liggen, niet alleen voor de eigen technische dienst, maar ook voor de klant die zelf aan de slag wil.

Waarom Compusell

  • Compusell Nederland is er voor particulieren én bedrijven.
  • Compusell Nederland levert een breed assortiment aan systemen en losse componenten.
  • Compusell Nederland heeft een eigen buitendienst die altijd op korte termijn langs kan komen.
  • Compusell Nederland staat garant voor persoonlijke en deskundige begeleiding.
  • Compusell Nederland levert snel en tegen scherpe prijzen.
  • Compusell Nederland levert zowel standaardsystemen als maatwerk-systemen.
  • Door het nauw bijhouden van de marktontwikkeling is Compusell Nederland in staat altijd de meest recente technologieën en diensten aan te bieden en U op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen.
  • Bij eventuele problemen heeft Compusell Nederland een eigen, deskundige technische dienst en een goede garantieregeling.
  • Compusell Nederland, dé IT-partner bij uitstek.
×

Goedendag!

Toch liever bellen? 0315-640203!

× Vragen? Whatsapp ons!