Bel ons +31 (0)315 640 203

Computers

Bent u op zoek naar een nieuwe snelle computer, laptop, netbook of tablet die voldoet aan de laatste eisen, maar uiteraard ook aan uw wensen en behoeften? Dan bent u bij CompuSell Nederland aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring van CompuSell Nederland en het personeel met veel kennis en ervaring, kunnen wij u van een goed advies voorzien als het gaat om een Pc, laptop, netbook en/of tablet bij u thuis of op kantoor.

In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een geschikt systeem voor diverse doeleinden, welke aansluiten op uw wensen en behoeften. We hebben systemen voor beginners en voor gevorderden, zodat wij u altijd een geschikt product kunnen aanbieden. Belangrijk en bepalend bij de keuze van een systeem, zijn altijd de CPU of processor, het geheugen en niet te onderschatten; een goede videokaart. Hierin kunnen wij u, kijkend naar uw wensen, eisen en doeleinden, natuurlijk in adviseren.

We hebben diverse Desktop Pcs, Laptops, Netbooks en Tablets in ons assortiment (zie ook hier). Mocht het gewenste model niet op voorraad zijn, kunnen wij het uiteraard ook voor u bestellen.

Merken

Wij kunnen u de diverse gerenommeerde computermerken van de fabrikant aanbieden, zoals Apple, HP, ASUS, Compaq, Acer, Toshiba, Samsung, McDos et cetera.

Zelfbouw systemen

Naast alle voordelige computers van de bekende merken, vindt u bij CompuSell Nederland ook een verscheidenheid aan hoogwaardige zelfbouw systemen. Deze zelfbouw systemen zijn voorzien van de beste componenten, welke optimaal op elkaar afgestemd zijn.

Naast de standaard zelfbouw systemen, is het bij CompuSell Nederland ook mogelijk om een eigen systeem samen te stellen. U kiest de gewenste behuizing en componenten en wij maken uw eigen zelfbouw systeem klaar.