Bel ons +31 (0)315 640 203

Reparaties

Ook al is de techniek in de systemen de afgelopen jaren sterk verbeterd en zijn de componenten van goede kwaliteit, storingen aan hardware en software komen nog altijd voor. Na een bepaalde periode zult ongetwijfeld ervaren dat een systeem enigszins trager wordt. Dit kan met het gebruik en de leeftijd te maken hebben, echter zijn virussen en spyware over het algemeen ook de oorzaak. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat én van de componenten intern beschadigd raken. CompuSell Nederland kan uw systeem op diverse manieren repareren en ervoor zorgen dat u weer prettiger kunt werken.

Indien een systeem beschadigd is kunnen wij deze eventueel voor u repareren op onze eigen Technische Dienst. Dit is natuurlijk afhankelijk van de leeftijd en staat waarin het systeem verkeerd. Een ouder systeem, met veel storingen en defecten, is vaak niet rendabel meer om te repareren. Dan adviseren wij over het algemeen een nieuw systeem. Indien een systeem een geheugenuitbreiding, nieuwe harde schijf of ander component nodig heeft, dan zal dit altijd vooraf met u overlegd worden.

Apk

Computers worden na verloop van tijd traag. Spyware of een virus is vaak de oorzaak. Ook loopt het register vol door het installeren en verwijderen van programma’s en moet de ventilator harde draaien omdat het vol zit met stof.

Compusell biedt u de mogelijkheid om uw computer weer veilig, snel en up to date te maken met een Computer APK beurt. De kosten voor een apk zijn 50 euro.

Herinstallatie

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een volledig nieuwe installatie te laten uitvoeren. We zullen dan vooraf een back-up van uw data en software maken, zodat u dit zal behouden. Hierna vindt de herinstallatie plaats en zetten we de data en software terug op het systeem.

Hulp aan huis

Het is vaak lastig om uw computer los te koppelen en weg te brengen. U kunt de Pc of laptop eigenlijk niet missen of u heeft geen vervoer. CompuSell Nederland herstelt of repareert, indien mogelijk, uw pc waar u bij bent en u controleert achteraf of alles naar wens is. Eenvoudig en snel! Indien u een Pc of laptop bij ons aflevert t.b.v. reparatie, onderhoud of herinstallatie, neemt u dan s.v.p. altijd de voeding/adapter mee. Indien u een klacht heeft over een product van ons, of u wilt een reparatie, onderhoudsbeurt, herinstallatie of hulp aan huis aanmelden? Dan kunt u dit doen doormiddel van onderstaand formulier. Beschrijft u s.v.p. zo uitgebreid mogelijk uw klacht of probleem. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Smartphone en Tablet

U kunt bij ons terecht voor de reparatie van o.a.

  • Smartphone
  • Tablet
  • Laptop

Heeft u een probleem met uw smartphone, tablet of laptop? Dan kunt u met of zonder afspraak bij Compusell terecht. Compusell is een specialist op het gebied van herstelreparaties. Wat er ook met uw apparaat aan de hand is, Compusell zorgt voor goede service en kwaliteit

Klik hier voor prijslijst van apple smartphones en tablets.

Klik hier voor prijslijst van samsung smartphones en tablets.

Voor reparaties van laptops en andere niet genoemde artikelen bel ons op 0315-640203.