Bel ons +31 (0)315 640 203

Netwerkbeheer

Een investering in uw IT omgeving, zoals server(s), werkplekken en randapparatuur, is een belangrijk proces, echter het beheer en onderhoud aan dergelijke omgeving is evenmin van belang. Zodra een omgeving operationeel is, dient deze regelmatig gecontroleerd te worden op stabiliteit, eventuele updates, upgrades, de back-up et cetera. Daarnaast is een complexer en groter netwerk ook niet altijd eenvoudig te beheren. Een computernetwerk dient daarom in optimale conditie te verkeren!

CompuSell Nederland kan naast de implementatie van een IT omgeving, daarbij ook uw omgeving onder controle houden. Hierbij kunnen wij u dus ontzorgen en creëren wij meer bedrijfszekerheid, waarbij de down-time beperkt wordt. Daarom is het niet per se nodig om als organisatie zelf een systeembeheerder in dienst te nemen, waardoor u kunt besparen op dergelijke kosten en tijd.

Netwerkbeheer kunnen wij zowel op locatie als remote verzorgen. Bij remote beheer, kunnen onze deskundige medewerkers dus op afstand uw server en/of werkplekken benaderen en beheer en onderhoud verrichten. Ook een server die bijvoorbeeld niet correct opereert, kunnen wij op afstand controleren en herstarten of compleet overnemen. Hiermee zijn responstijden mogelijk die normaal met intern beheer niet gehaald zouden kunnen worden.

Bent u geïnteresseerd in wat CompuSell Nederland voor u op het gebied van netwerkbeheer kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.